Biemond & van Wijk

Biemond & van Wijk bedrijfswagens in Haarlem

Biemond & van Wijk is gespecialiseerd in bedrijfswagens

Mercedes

Biemond & van Wijk contactgegevens

Adres: Fustweg 2
Postcode: 2031 CJ
Plaats: Haarlem
Telefoon: 023-531 92 88
Fax: 023-531 45 74
Website: https://www.biemondvanwijk.nl


Soort bedrijf: Dealer
Specialisme:

Actuele aanbiedingen van Biemond & van Wijk

Biemond & van Wijk behoort vanaf nu tot het selecte gezelschap Van ProCenters in Nederland!

Onze vestigingen in Aalsmeer, Schiphol en Haarlem-Fustweg zijn in opdracht van Mercedes-Benz Nederland officieel door Dekra gecertificeerd en voldoen aan een uitgebreid pakket van eisen op het gebied van customer excellence waarmee ondernemers met één of meerdere bestelwagens beter worden bediend.

Mercedes-Benz Van ProCenter is ontwikkeld om bovenop de servicegerichte dienstverlening van de Mercedes-Benz dealer, extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Citan, Vito of Sprinter bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep heeft over het algemeen weinig tijd en wil honderd procent kunnen vertrouwen op de bedrijfsmatige mobiliteit. Daarom heeft Biemond & van Wijk als Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er dedicated verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouw expertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden. Wanneer uw bestelwagen in de werkplaats staat zijn er een alternatieve voertuigen beschikbaar zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft.

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt. Wij dus.